VW Crafter

Yderligere information

  • Kørekort kategori B, Plads til 3 passagerer (inkl. fører), Diesel brændstof, Manuelt gear, Ulykkeskadeforsikring (kasko), Ansvarsforsikring, Tyveriforsikring og Vejhjælp

Bygget til de mest ekstreme udfordringer

Du kender Crafter som en af de største og mest fleksible lette varebiler. Nu kan du også opleve den som en af de mest økonomiske, præstationsstærke og driftssikre. Med common rail-TDI-motorer sætter den standarden, når det gælder forholdet mellem ydelse og brændstofforbrug – de er udviklet specielt til bilens robuste indsats. Du kan køre endnu mere økonomisk i Crafter med BlueMotion Technology, som giver en ekstra brændstofbesparelse. Crafter fås i 3 forskellige vægtklasser og med forskellige op- og nedvejninger og 3 akselafstande.

FORBRUG, DREJNINGSMOMENT, FLEKSIBILITET

Crafter tilfører store præstationer til alle typer arbejdskørsel. Med et drejningsmoment på op til 400 Nm (motor med 163 hk) og et ekstremt lavt brændstofforbrug sætter den nye standarder i klassen. Desuden får du på både korte og lange strækninger hjælp af en omfattende pakke med moderne assistentsystemer som fx fartpilot, som er ekstraudstyr, og gearskifteindikator, som er standardudstyr.
Og takket være Crafters usædvanligt store fleksibilitet har du alle muligheder til rådighed lige fra Crafter Kassevogn med et varerum på 17 m3 til ni komfortable siddepladser i Crafter Kombi. Forberedelse til hjælpeaggregater gør desuden Crafter til den optimale basis for mange typer om- og opbygninger.

CRAFTER MED BLUEMOTION TECHNOLOGY

At reducere brændstofforbruget endnu mere, at producere færre emissioner og alligevel øge ydelsen: Denne målsætning har vi opnået med Crafter med 163-hk-motor og BlueMotion Technology. Den har et drejningsmoment på 400 Nm og kører hele 13,5 km/l ved blandet kørsel, hvilket er 0,9 km/l længere end Crafter-modellen med samme ydelse uden BlueMotion Technology. Ved Crafter med 109 hk kan man endda spare helt op til 0,8 l brændstof pr. 100 km. Det sørger en gennemtænkt kombination af flere energibesparende tiltag for. Dertil hører start-stop-systemet, en intelligent energistyring, som skåner batteriet, samt et rekuperationssystem, der effektivt udnytter den energi, der frigøres, når bilen bremser. For at hjælpe dig til en mere effektiv kørestil er bilen udstyret med fartpilot, lang akseludveksling og gearskifteindikator. Sidstnævnte er endda standard i alle Crafter-modeller.

En af de vigtigste målsætninger hos Volkswagen Erhvervsbiler er at bringe bæredygtighed og økonomi i samklang. Crafter BlueMotion er et stort skridt i denne retning: Med et forbrug ved blandet kørsel fra 15,9 km/l for Kombi eller fra 14,5 km/l for Kassevognen hører den til blandt de særligt økonomiske modeller i sin klasse – og slår endda Crafter Kassevogn med BlueMotion Technology med ca. 1 km/l. Dette er en mulighed takket være en effektiv 2,0-liters TDI-motor med 109 hk eller 136 hk, en optimeret motorstyring samt adskillige BlueMotion-tiltag. Således bidrager blandt andet et start-stop-system, en fartpilot, en funktion til genindvinding af bremseenergien (rekuperation) samt rullemodstandsoptimerede dæk til at være god mod din pengepung og samtidig belaste miljøet mindst muligt. Specielle BlueMotionmærker på kølergrillen og på bilens bagende viser tydeligt, at her er der tale om en bil med en ansvarsbevidst fører bag ratttet. I modsætning til Crafter med BlueMotion Technology er Crafter BlueMotion allerede som standard udstyret med stofsædeindtræk i designet Timo og fås kun som Kassevogn eller Kombi med kort akselafstand og normalt tag.

FØRERKABINENS STØRRELSE VIL DU STRAKS SÆTTE PRIS PÅ. DEN HØJE KVALITET SIKRER BILEN EN LANG LEVETID

Rummelig, yderst modstandsdygtig og stadig komfortabel: Førerkabinen i Crafter lever op til alle de krav, som du stiller til en varebil – især også når det gælder ergonomien. Både det dobbelte kombiinstrument og betjeningspanelet er blevet målrettet fornyet og kombinerer nu overskuelighed med komforten og eksklusiviteten fra et Volkswagen cockpit.
Den letgående gearstang i Volkswagen design er let at nå ved siden af rattet. Derudover sørger ergonomiske sæder og en effektiv dæmpning af motorstøj og udefrakommende støj for, at du kan køre helt afslappet. Og det i mange år – for der anvendes udelukkende førsteklasses forarbejdede og slidstærke materialer. Præcis som du forventer det af en Volkswagen erhvervsbil.

FLEKSIBELT OG MODSTANDSDYGTIGT SOM ALDRIG FØR: VARERUMMET PÅ OP TIL 17 M3

Når man beslutter sig for en Crafter, åbner der sig enestående transportmuligheder. I Kassevognen er det hurtigt og nemt at læsse de op til 17 m3 varerum takket være de store fløjdøre bagpå og den bredeste skydedør i klassen – og så kan man endda læsse op til 83 kg mere end hidtil.
Det gennemtænkte fastgørelsessystem omfatter fx de mange fastsurringsmuligheder, der sørger for, at alt bliver sikkert på sin plads. Desuden kan du vælge mellem flere skillevægge, varerumsbeklædninger og -bunde – og mange andre detaljer, som bare gør Crafter optimal.

CRAFTER KASSEVOGN

En, der kan klare noget stort. Takket være bilens 3 vægtklasser (tilladt totalvægt på op til 5,0 t), diverse op- og nedvejninger, 3 akselafstande (på op til 4325 mm) samt 4 varerumslængder (på op til 4700 mm) kan du tilpasse Crafter Kassevogn helt efter dine ønsker og læsse den med op til 5 europaller. Afhængigt af tagtypen – normalt, højt eller superhøjt tag – er varerumsvolumenen på op til 17 m3.
Fløjdøre bagpå med en åbningsvinkel på op til 270°  eller den ekstra brede skydedør med en læssebredde på 1300 mm med mellemlang og lang akselafstand gør det lettere at læsse af og på. Det bliver endnu nemmere, hvis du bestiller den ekstra skydedør, der fås som ekstraudstyr.
Når dine varer er kommet om bord, kan du fastgøre dem korrekt med ekstra fastgørelsesnet og fastspændingsbånd til øjerne, og som ekstraudstyr også til fastgørelsesskinnerne. Mellem varerummet og førerkabinen er der for førerens og forsædepassagerens sikkerhed som standard monteret en robust skillevæg – som ekstraudstyr også med rude eller skyderude. For at øge sikkerheden endnu mere, afstemmer vi undervognen – afhængigt af bilens anvendelse – så bilen krænger endnu mindre under kørslen.

INTERIØR

Det indvendige udstyr i Crafter er tilpasset optimalt til de mange behov, som håndværkere og leverandører har. Ud over slidstærke sæder og en robust bundbeklædning har du som standard forskellige opbevaringsmuligheder til rådighed – blandt andet en DIN-A4-lomme i midterkonsollen, 3 drikkevareholdere og 1 flaskeholder til 1,5-l-flasker i dørbeklædningerne. De giver alle tilstrækkelig med plads til arbejdsdokumenter eller forplejning.

MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER

Den nye generation af innovative og særdeles pålidelige common rail TDImotorer arbejder nu endnu mere økonomisk og belaster derfor miljøet mindre. Motoren med 163 hk* er endvidere udstyret med en biturbolader – det giver kraftige accelerationer selv ved et lavt omdrejningstal. Derudover kan man vælge imellem  undervognsafstemninger til forskellige behov – fx til dårlige veje eller til opbygninger med forhøjet tyngdepunkt.

SIKKERHED

For at du på alle leder og kanter kan føle dig godt tilpas og sikker i Crafter, beskyttes du af et omfattende sikkerhedssystem. Førerkabinen kan udstyres med op til 6 airbags (front-, side- og hovedairbags). Derudover bidrager den høje materiale- og forarbejdningskvalitet i Crafter til karrosseriets store stivhed, og den optimerede 16“ undervogn med bredere sporvidde giver øget stabilitet i sving. Og takket være det adaptive elektroniske stabilitetsprogram med vogntogsstabilisering kan du også køre sikkert med en anhænger og ved forskellige belastningstilstande.

KOMFORT

Førerhuset i Crafter er udstyret med robuste materialer i høj kvalitet, der har en lang levetid. Det ergonomiske førersæde med varme, hvor højde og hældning kan indstilles, den personbilslignende ratposition og joystick-gearstangen på instrumentpanelet sørger for afslappende kørsel. Og elruder og centrallås med  fjernbetjening er også standard.

Kilde: Volkswagen Erhvervsbiler Danmark
Bilen hos det enkelte udlejningskontor kan afvige fra video og billeder på denne side i modelårgang og udstyrsvariant.
Mere i denne kategori: « VW Caddy VW Transporter »