VW Caddy

Yderligere information

  • Kørekort kategori B, Plads til 2 passagerer (inkl. fører), Diesel brændstof, Manuelt gear, Ulykkeskadeforsikring (kasko), Ansvarsforsikring, Tyveriforsikring og Vejhjælp

Den nye Caddy Van

Den perfekte følgesvend på jobbet med en nyttelast på op til 876 kg og lastrum på over 3 m3. Og så har den også klassens laveste brændstofforbrug med op til 24,4 km/l.

Den nye Caddy Van er perfekt til lange arbejdsdage på farten. I det store lastrum er der masser af plads til dit udstyr og værktøj, og med klassens bredeste skydedør er det nemt at laste bilen i en fart. Du er også sikret en komfortabel køretur med fartpilot og ergonomiske sæder, som begge er standardudstyr.

Mere standardudstyr end du forventer

Caddy Van er spækket med en masse lækkert standardudstyr, der letter dit arbejde og giver dig komfort på turen.

Klarer stort set alle opgaver

Hver dag byder på masser af udfordringer, som ofte kræver hurtige og professionelle løsninger. Den nye Caddy Van støtter dig optimalt i nærmest alle situationer.
Den adrætte og kompakte varebil til bykørsel er mere funktionel, fleksibel og alsidig end nogensinde før og har alt, som du har brug for til at give et professionelt indtryk hos dine kunder.

Det nye design - Ankom i suveræn stil, hos alle kunder

Uanset hvilken branche du er beskæftiget i, så udstråler den nye Caddy Van altid masser af kompetence og tillid. Det medvirker dens opstrammede, præcise linjeføring og dens dynamiske front samt den nytænkte bagende til. På den nye Caddy Van er bagdøre med ruder standard. Bagklap med og uden rude fås som ekstraudstyr uden merpris. Yderligere highlights er krompyntelisten ved kølergrillen, de markante forlygter – der som ekstraudstyr fås i en bixenonversion – med tonede baglygter.

Den nye kabine - Komfortabelt på arbejde. Afslappet til fyraften

Den nye Caddy Van er blevet videreudviklet på alle parametre både udvendigt og indvendigt. Det nye lækre cockpit imponerer blandt andet med et overskueligt kombiinstrument og et behageligt rat med sportslig flad bund. Det kan justeres individuelt og medvirker derved også til en naturlig siddeposition. Ergonomisk
udformede sæder – som ekstraudstyr betrukket med særligt robust sædeindtræk – masser af loftshøjde og benplads samt en forbedret kabineakustisk er ligeledes medvirkende til masser af kørekomfort. Herudover øger særligt udformede og patenterede hovedstøtter sikkerheden for personerne i bilen.

Det gennemtænkte opbevaringssystem - Vær perfekt organiseret, også med mange aftaler i kalenderen

I dit fag skal alle greb sidde perfekt. Derfor hjælper den nye Caddy Van dig med et opbevaringssystem, der omfatter flere opbevaringsrum og -områder i forskellige størrelser. Eksempelvis er der et opbevaringsrum i hele bilens bredde lige over fører- og passagersædet. Det kan ikke ses udefra, men har tilstrækkelig med plads til arbejdshandsker, madkasse eller en bærbar computer. Opbevaringsrummene i dørene har begge plads til en flaske på 1,0 l og er udstyret med fire  drikkevareholdere. For første gang nogensinde er der også integreret to åbne handskerum. Så bliver alt på sin plads.

De brede skydedøre og nye bagendeløsninger - Hurtigt og nemt at læsse bilen fra alle sider

Stig ind, stig ud. Læs ind, læs ud. En varebils døre åbnes og lukkes flere gange om dagen – og belastes samtidig meget. Derfor har man i den nye Caddy Van kun anvendt hængsler, glideskinner og greb, der lever op til de højeste krav. Men den lave læssekantshøjde og de mange dørvarianter taler også positivt for bilen. Du kan tilpasse den nye Caddy Van præcist efter dine behov: fra en model uden ruder med indlæsning bagfra eller via to ekstra brede skydedøre. For dig er det nemt, at bagklappen som standard er udstyret med et softtouchlukkesystem og åbnes let med et tryk på en knap.

En volumen på op til 3,2 m3, 762 kg nyttelast og seks fastgørelsesøjer

Stor og alligevel kompakt: Den nye Caddy Van viser vejen med et varerum, der imponerer med sin volumen og sine transportmuligheder. Selv med kort akselafstand har den en kapacitet på 3,2 m3. Der er som standard adgang til det plane varerum via to fløjdøre med ruder samt en loftshøj skydedør uden rude i passagersiden.

Funktionel uden sidestykke - To varerumsbunde. To forskellige adskillelser. Mange fastgørelsesmuligheder

Den nye Caddy Van har et stort varerum, som du kan indrette helt efter dine ønsker. Som standard leveres bilen med en lukket adskillelse med ruder, en bund med
ribber lakeret i bilens farve og seks fastgørelsesøjer, og som ekstraudstyr kan du vælge mellem yderligere en adskillelse og to robuste bundbeklædninger. Hos vores ombygningspartnere kan man få endnu flere bundbeklædninger – eksempelvis specialgulve, som man kan montere reol- og værkstedsudstyr sikkert på. Dermed bliver
den nye Caddy Van lynhurtigt til en fuldt funktionel servicebil til servicemedarbejdere, montører og mange andre erhverv.

Lavere forbrug. Højere ydelse - Den nye motorgeneration med Euro 6-udstødningsnorm.

I den nye Caddy Van venter en motorgeneration, som overbeviser med kultiveret motorgang og lavt brændstofforbrug. Alle motorerne har som standard den omfangsrige BlueMotion Technologypakke og opfylder Euro 6-udstødningsnormen.
Du kan vælge mellem i alt seks forskellige motorer lige fra den kompakte 1,2-liters TSI med 84 hk til den kraftfulde 2,0-liters TDI med 150 hk. Fælles for alle motorer er præcise indsprøjtninger under højtryk, en imponerende trækkraft allerede fra lave omdrejningstal samt lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger over hele bilens levetid. Herudover får du i den nye Caddy Van en optimeret afstemning af undervognen, der er medvirkende til endnu mere behagelig kørsel.

Miljøcertifikatet

Med miljøcertificeringen markerer Volkswagen det miljømæssige fremskridt med biler og teknologier i forhold til forgængermodeller eller sammenlignelige modeller.
Grundlaget udgøres af miljøregnskaber i henhold til ISO 14040 og ISO 14044, som er blevet kontrolleret af uafhængige eksperter – hos Volkswagen af TÜV NORD.
Miljøregnskabet omfatter i den forbindelse ikke kun bilens rene køretid, men hele dens livscyklus – fra råstofudvindingen og produktionen af materialer til bilproduktionen, brugsfasen og til sidst genanvendelsen af bilens materialer.
Detaljerede resultater fra miljøregnskaberne og yderligere informationer om, hvordan produkter og processer hos Volkswagen bliver mere miljøvenlige, findes på
internettet på www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de/de/unternehmen/nachhaltigkeit/Produkte

Spar på en intelligent måde med BlueMotion Technology - Markant reduceret brændstofforbrug ved hjælp af et stort antal innovationer

Volkswagen Erhvervsbiler med BlueMotion Technology som standard følger Think Blue.-princippet: at udvikle så effektive biler som muligt, som belaster miljøet mindre i hele deres livscyklus – lige fra fremstillingen af materialer og frem til genbrug af dem. Dette mål opnår vi blandt andet med en omfangsrig BlueMotion
Technology-pakke, der sænker brændstofforbruget betydeligt og reducerer CO2-emissionsniveauet varigt.
Start-stop-system: Hjælper dig med at køre økonomisk og standser motoren i tomgang. Det kan især medvirke til at reducere brændstofforbruget i storbytrafik eller i køkørselssituationer.
Genindvinding af bremseenergi (rekuperation): I forbindelse med opbremsninger dannes der friktionsenergi, som omdannes til elektrisk energi af en generator. Denne energi akkumuleres i bilens batteri og tilføres så til de elektriske forbrugere og i forbindelse med acceleration.
Rullemodstandsoptimerede dæk: De fremstilles af en særlig gummiblanding for at holde deformeringen under kørsel så lille som muligt. Dette kan generere en brændstofbesparelse.

Kilde: Volkswagen Erhvervsbiler Danmark
Bilen hos det enkelte udlejningskontor kan afvige fra video og billeder på denne side i modelårgang og udstyrsvariant.
Mere i denne kategori: « Peugeot BOXER VW Crafter »