Toyota ProAce

Yderligere information

  • Kørekort kategori B, Plads til 3 passagerer (inkl. fører), Diesel brændstof, Manuelt gear, Ulykkeskadeforsikring (kasko), Ansvarsforsikring, Tyveriforsikring og Vejhjælp

Toyota ProAce er navnet på varebilen, som både er rummeligere, bedre udstyret og mere brændstoføkonomisk end sin forgænger.

Navnet på Toyotas nye varebil, der erstatter Toyota Hiace, trækker tydelige spor tilbage til sin forgænger. Den japanske bilgigant har skiftet Hi ud med Pro, men bevarer derudover sidste del af navnet. Dermed ender varebilen med at hedde Toyota ProAce, hvilket signalerer både professionalisme og ekspertise inden for et særligt område.

ProAce er da også en ganske særlig varebil. Ikke nok med at den får et særdeles rummeligt varerum på op til 7 m3. Den kan også fås i to forskellige længder og i to forskellige højder, hvilket altså giver rig mulighed for at tilpasse varebilen efter egne behov.

Der er adgang til det rummelige varerum på flere måder. Først og fremmest kan man vælge mellem en eller to glidedøre på siden og mellem en tophængslet bagdør eller dobbelte splitbagdøre med 270 graders åbne-mulighed. Lasteevnen er hele 1.200 kg, mens ProAce trækker op til 2.000 kg.

Suverænt udsyn

Men fleksibilitet og rummelighed er ikke de eneste fortrin ved Toyotas nye varebil. Der er også kælet for både komforten og bekvemmeligheden bag rattet, hvor man føler det nærmest, som sad man bag rattet på en personbil. Sæderne kan højdejusteres, udsynet gennem den store forrude er suverænt, og det høje udstyrsniveau gør i det hele taget opholdet bag rattet til en endnu sand fornøjelse.

Toyota ProAce byder nemlig på bl.a. både elruder, fjernbetjent centrallås og justerbart rat samt mulighed for tilvalg af en masse andet lækkert ekstraudstyr som fx aircondition, radio med Bluetooth® til håndfri betjening af mobiltelefon, fartpilot og elsidespejle med varme.
ABS-bremser, VSC antiudskridningssystem og kørelys er standard i ProAce, mens VSC+ kan vælges til, hvis man ønsker endnu bedre vejgreb og endnu højere sikkerhed under de mest udfordrende køre- og vejrforhold som kraftig regn, isdækkede veje og snevejr.

Tre forskellige dieselmotorer

Toyota ProAce kommere med tre forskellige dieselmotorer. Den mindste er en 1.6 liters dieselmotor med 90 hestekræfter, et drejningsmoment på 180 Nm og fem manuelle gear. Derudover kan ProAce fås med to forskellige 2.0 liters dieselmotorer begge med 6 manuelle gear - den ene med 128 hestekræfter og et drejningsmoment på 320 Nm og den anden med 163 hestekræfter og et drejningsmoment på 340 Nm.

Alle motorer rummer en såkaldt volt styrings funktion, der hjælper med at kontrollere generatorens opladning af batteriet, hvilket reducerer motorbelastningen og dermed også forbedrer brændstoføkonomien.
Med en 80 liter stor brændstoftank kan Toyota ProAce med en 2.0 liters dieselmotor køre helt op til 1.250 km, inden det er nødvendigt at tanke igen.

Kilde: Toyota Danmark
Bilen hos det enkelte udlejningskontor kan afvige fra video og billeder på denne side i modelårgang og udstyrsvariant.
Mere i denne kategori: « Mercedes Vito