Om os

Vore Partnere

I 1946 lagde Warren E. Avis kimen til den verdensomspændende virksomhed, Avis er i dag. Han var den første, som så behovet og mulighederne i at kombinere forretningsmandens flyrejse med billeje. Hans vision blev ført ud i livet med åbningen af det første biludlejningskontor i en lufthavn, Detroit Airport 1946, og siden da har Avis udviklet sig til et af verdens største globale biludlejningsselskaber for både privat- og erhvervskunder.

En væsentlig årsag til denne udvikling har altid været Avis' engagerede medarbejdere og servicefilosofi fra 1962: We try harder.

Ejerskab: Avis i Skandinavien er ejet af Avis Budget Group.

Medarbejdere i Danmark: 145
Udlejningskontorer i Danmark: 55

 

Stort netværk, nye biler, lave priser - Budget Biludlejning er indbegrebet af fornuftige priser og kyndig og personlig service.

Budget Biludlejning er med sine 50 danske udlejningsstationer bredt repræsenteret i Danmark, og du er aldrig langt væk fra en billig lejebil.

Uanset om du har brug for transport i privat eller arbejdsmæssig sammenhæng, er du sikret den bedste vejledning, service og priser, når du lejer bil hos Budget.

Hos os finder du udelukkende kvalitetssikrede udlejningsbiler. Alle vores biler gennemgår en grundig kontrol inden hvert lejemål, så du som kunde er sikret en udlejningsbil, der lever op til alle gældende sikkerhedsregler og lovmæssige krav. Du kan derfor altid være sikker på, at sikkerheden og komforten er i top, når du kører af sted i en Budget-bil. 

Budget Biludlejning er et af verdens største biludlejningsselskaber med repræsentation i mere end 128 lande. Vi har i dag mere end 3.500 stationer - og heraf 800 stationer i lufthavne verden over, så du er altid tæt på nem og billig billeje. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores stationer. 

 

 

The Hertz Corporation er et amerikansk biludlejningsfirma med hovedkvarter i Park Ridge, New Jersey. Firmaet blev grundlagt i Chicago i 1918 af Walter L. Jacobs. I 1923 blev selskabet købt af John D. Hertz, der gav firmaet sit nuværende navn.

Med Hertz’ mere end 90 års erfaring med billeje og udlejning af varevogne får du glæde af vores store udvalg af biler og kan booke lejebilen online med det samme. Med alle vores tilbud og rabatter på billeje på hjemmesiden lige nu og muligheden for at betale med det samme eller når du henter bilen, er Hertz det bedste sted at booke billeje. Begynd at bestille din bil her fra siden eller tjek vores aktuelle tilbud på billeje og kampagner på biler, minibusser og flyttebiler.

 

 

Europcar er et biludlejningsfirma etableret i Frankrig i 1949 og siden spredt ud til et internationalt netværk, som har afdelinger eller partnere over det meste af verden.

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser fra 7-17 personer. Bilflåden udgør ca. 7.000 biler fordelt på mere end 40 afdelinger. Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 140 lande. Du finder os i alle større byer samt i lufthavnene.

 

 

Sixt er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder. Sixt er et tysk biludlejningsfirma som blev grundlagt i 1912, og i dag kan du leje billig bil i 100 lande. På vores 4000 kontorer kan du møde vores medarbejdere, som står klar til at svare på dine spørgsmål om billeje. Du kan også bestille billig billeje direkte her på siden uanset om du så befinder dig i København, Fredericia, Aalborg, Aarhus, Køge, Roskilde eller resten af Danmark.